Εταιρία

Εμείς στην  A.T.C. HELLAS  ειδικευόμαστε στην εξολοκλήρου επισκευή και συντήρηση, αυτόματων σασμάν (κιβώτιο ταχυτήτων), ευρωπαϊκών, αμερικάνικων και γιαπωνέζικων αυτοκινήτων. Από το 1972 στην Αυστραλία και από το 1992 στην Ελλάδα, στο χώρο αυτό, η αμεσότητα και η άψογη εξυπηρέτηση μας, μας έχει κάνει γνωστούς σε όλη την Ελλάδα!

Έτσι λοιπόν μπορούμε και σας εγγυόμαστε την ποιότητα στην δουλειά μας πριν σπαταλήσετε άσκοπα τα χρήματά σας, σε ένα μεταχειρισμένο ή και σε μερικές περιπτώσεις, καινούργιο αυτόματο σασμάν. Εκεί που οι ανταγωνιστές μας “σηκώνουν τα χέρια ψηλά” απευθυνθείτε σε εμάς για την λύση! Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για την εγγύηση ενός έτους, που σας προσφέρουμε και για τα ανταγωνιστικά μας οικονομικά πακέτα. Θα μας βρείτε λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη στην περιοχή Θέρμης και στα στοιχεία της επικοινωνίας μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να εξοικονομήσουμε για εσάς ένα μεγάλο ποσό χρημάτων που θα σπαταλούσατε εντελώς άσκοπα. Σας ευχαριστούμε, για την εμπιστοσύνη σας … A.T.C. ΗELLAS.

Copyright © 2010 ATC HELLAS All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.